header MMB hein

Gezocht: ERVARINGSCOACHES (deadline: 10 mei!)

die willen aansluiten bij een ‘best practices’-project en zich als coach willen inzetten voor het ondersteunen van mensen met brandwonden of NF naar werk.

De Vereniging van Mensen met Brandwonden doet  mee aan het certificeringsprogramma voor ervaringskundige coaches. Dit project is opgezet door het Centrum Chronisch Ziek en Werk (CCZW), in samenwerking met diverse patiëntenverenigingen. Per patiëntengroep worden mensen opgeleid en gecertificeerd tot ervaringskundig coach, zodat zij andere leden kunnen begeleiden op het gebied van terugkeer naar werk en/of participatie in de maatschappij.  

Wie zoeken wij?

  • Je bent ervaringsdeskundig, omdat je brandwonden of NF hebt (gehad), of omdat je naaste bent van iemand met brandwonden of NF.
  • Je wilt je inzetten voor deze doelgroep.
  • Je hebt kennis van specifieke vragen die spelen bij de doelgroep als gevolg van brandwonden of NF-letsel.
  • Je bent professioneel actief als coach op het terrein van participatie (bijvoorbeeld re-integratie, sociale activering, loopbaanadvisering, jongerenwerk, verpleegkunde).
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je wilt  je als vrijwilliger inzetten voor de Vereniging van Mensen met Brandwonden.  Bijvoorbeeld door artikelen te schrijven, lezingen te geven en vragen te  beantwoorden op het gebied van werk en/of participatie die bij de Vereniging binnen komen.
  • Je wordt enthousiast van het helpen door-ontwikkelen van nazorg aan mensen met brandwonden of  NF.

Wat houdt het programma in?

Je volgt een certificeringstraject van maximaal acht maanden, waarin je een aantal opdrachten moet uitwerken. Tijdsinvestering is afhankelijk van je vooropleidingen en bedraagt ca. 90 uur, exclusief opleidingsdagen. Met uitzondering van de scholingsdagen, kun je de opdrachten in eigen tijd en tempo uitvoeren. Deelname aan het certificeringstraject is kosteloos, je reiskosten zijn voor eigen rekening. De certificering is geaccrediteerd door Top Kairos, een opleidingsinstituut op het gebied van mens en arbeid.

Interesse?

Graag ontvangen wij vóór 10 mei een korte motivatie (maximaal een A4tje) en je CV. De gesprekken staan in principe gepland op 10, 11 of 12 mei aanstaande. Heb je vragen over de procedure of het certificeringtraject? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.mensenmetbrandwonden.nl/images/banners/drukknop%20login%20leden%20cvr.png
drukknop nieuw account.png

 

slinger 40 jaar

Jubileumfeest

40 jaar

VERENIGING VAN
MENSEN MET BRANDWONDEN

30 september 2017
Bekijk de foto's en het verslag

Rodenburg Eventcenter
Homburg 26, 4153 BS
BEESD (Gelderland)

 
Word vrijwilliger!
 Wij kunnen uw steun bij onze
activiteiten en initiatieven
goed gebruiken!
drukknop wordt vrijwilliger wit cvr


Kennisbank Participeren
met Beperkingen.

Lees meer

Wilt u lid

worden?

drukknop inschrijfformulier blauw cvr

agenda

 

 

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek?

Graag uw naam en telefoonnummer dan bellen wij u terug

Volg ons

facebooklogotwitterlogo