lid worden

NATUURLIJK WILT U LID WORDEN!

Er zijn vele redenen om lid te zijn van onze Vereniging. Eén van die redenen kan zijn dat je graag samen met mensen bent die soortgelijke dingen hebben meegemaakt. Als Vereniging willen we graag een ‘thuis’ zijn voor onze leden. ‘Thuis’ is de plek waar het gezellig is, waar je je begrepen voelt en waar je jezelf kunt zijn. Om die reden organiseren we allerlei activiteiten, waar u dit ‘thuisgevoel’ kunt ervaren. Voor ieder is er wat wils. Van luchtig en gezellig, tot persoonlijk en diepgaand.

lid worden breed

Het lidmaatschap van de Vereniging van Mensen met Brandwonden staat open voor iedereen die op welke manier ook met brandwonden te maken heeft of heeft gehad. Daarnaast heten wij ook mensen met Necrotiserende Faciitis van harte welkom. Zij kennen namelijk veelal dezelfde problemen als mensen met brandwonden.
Voor slechts € 25 per jaar bent u al lid en
  • kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en diensten die de vereniging aanbiedt
  • ontvangt u drie maal per jaar ons verenigingsblad Infocus
  • ontvangt u minimaal vier maal per jaar onze digitale Nieuwsbrief
  • wordt u uitgenodigd deel te nemen aan de landelijke brandwondendag, de contactmiddagen, de algemene ledenvergadering en andere informatieve en leuke activiteiten
  • kunt u gebruik maken van een buddy
  • heeft u op de website toegang tot het interactieve archief van documenten en artikelen die de Vereniging eerder gepubliceerd heeft
Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden het lidmaatschap. Dit kunt u nalezen in het vergoedingenoverzicht van uw polis.

U kunt zich inschrijven door contact op te nemen met onze secretaris

Wilt u eerst meer informatie over het lidmaatschap of de Vereniging, dan kunt u ook bellen met onze verenigingscoördinator Marjorie Holtus, telefoon 06 28 92 44 94